Poročno fotografiranje

Poročno fotografiranje

FOTO MOLAN

Na vaš poseben dan se prepustite fotografiranja in toku, da za vas zabeležimo dragocene spomini, ki bodo trajali celo življenje.

Ustvarjamo naravne in polne čustev posnetke, ki izražajo veselje, ljubezen, povezanost med celotno poroko.

Fotografiranje poroke je posebno in čustveno bogato doživetje, ki zajema najpomembnejše trenutke in detajle poročnega dne. Vedno se osredotočamo, da ujamemo v objektiv intimne trenutke med pripravami, obredom, sprejemom in posebne trenutke med mladoporočencema in njunimi najbližjimi.

Možnosti doplačila

  • dodatni fotograf na poroki
  • prestižna foto knjiga 30×40 (zaprti format), ko jo odprete je ležeče dimenzije 30×80.
    • Možnost izbire različnih sprednjih platnic.
    • Možnost izbire cca. 20 različnih materialov za zunanjost foto knjige.
  • poročne zahvale (dostavimo še isti večer) 2 € fotografija 10×15 ali 13×18
  • prevoz po uradni kilometrini RS

Pogosta vprašanja za fotografiranje poroke

Pri izbiri fotografa za poroko je zelo pomembno, da si ogleda naša pretekla dela in pregledate ocene prejšnjih strank ali porok. Posvetujte se s prijatelji, družino ali organizatorji porok za priporočila. Sestanek z fotografom v živo je prav tako dobra priložnost, da se spoznate in pogovorite o svojih pričakovanjih.

Običajno začnemo že z fotografiranjem priprav doma (ženina in neveste), odhodi od doma, civilni obred, fotografiranje v parku ali naravi, fotografiranje z povabljenci, skupinska fotografija, cerkveni obred, prihod v gostišče in zaključimo z torto, šopkom in podvezico.

Odločite je odvisna od vaših želja in proračuna. Iz naših izkušenj en fotograf lahko poslika sam poroko, ki zajema cca 150 svatov. Kar je več sta potrebna dva fotografa, da lahko zajameta več različnih perspektiv in posnetkov hkrati.

Vse kar ste naredili, ste naredili že v načrtovanju poroke, ki jo večina načrtuje že leto prej. Za vse ste že poskrbeli, rezervirali in naročili. Na dan poroke spustite vse in se prepustite toku dogajanja.

Vzpostavite kontakt in se naročite