Nosečniško fotografiranje

Nosečniško fotografiranje

FOTO MOLAN

Vedno poskrbimo za sproščeno vzdušje in vas vodimo skozi poziranje , da ujamemo vse čare in lepote nosečnosti.

Ustvarimo skupaj spomine na čarobnost nosečniškega telesa

Nosečniško fotografiranje je prav posebno fotografiranje, ki zajema čudovito obdobje nosečnosti, zato je najbolj primeren čas za fotografiranje med 30. in 34. tednom nosečnosti. Seveda pa je vedno odvisno od velikosti trebuščka in počutja.

V studiu imamo širok izbor nosečniških oblačil. Skupaj izberemo tiste, ki so vam všeč in ki pristajajo k vašemu tenu kože, tipu postave in barvi las.

Pogosta vprašanja pred fotografiranjem

Po predhodnem pogovoru se dogovorimo o primernih oblačilih in barvah, make-upu in frizuri. Najbolj primerni so pastelni toni, bela jeans kombinacija, belo črna kombinacija ali pa resnično nekaj posebnega, ko gre za individualno promocijsko poziranje. Vedno je bolje prinesti več oblačil in dodatkov, ker lahko potem ustvarimo več različnih kombinacij.

Prinesite več možnosti oblačil, dodatkov, čevljev in drugih rekvizitov, ki jih želite uporabiti na posnetkih. Prav tako je dobro, da prinesete svojo pijačo (sok, kavo, vodo), da ostanete hidrirani tokom fotografiranja.

Bodite sproščeni in naravni. Poslušajte navodila in se sprostite pred objektivom. Pomembno je, da se zabavate in uživate v procesu…zato smo tu mi, da vas ujamemo v najboljši luči oziroma top posnetku.

Trajanje (studijskega) fotografiranja je odvisno od različnih dejavnikov, vključno z vrsto posnetkov, številom oblačilnih sprememb in želenimi učinki. Vedno pa vnaprej povemo koliko bo približno potekalo fotografiranje, glede na zahtevnost, vrsto in želje fotografiranja.

Izbor ozadja in osvetlitve je odvisen od želenega stila in načina fotografiranja. Vsak fotograf in mi ima svoj stil in način fotografiranja, kakor tudi obdelave posnetkov. Z vsem tem ste že prej seznanjeni, ker ste se odločili za nas.

Seveda. Vedno smo odprti za ideje in želje glede posnetkov, da lahko skupaj ustvarimo posnetke, ki vam bodo všeč in jih boste z veseljem delili okrog.

Vzpostavite kontakt in se naročite